За нас

Добре дошли в Capital Advisor!

Иновативна консултантска компания с поглед
в бъдещето на финансовите услуги

Създадох Capital Advisor с огромното желание да предоставим нов, коренно различен, тип консултантски услуги за нашите български и международни клиенти, базиран на комплексен подход и оценка на реалните нужди.

Ние предоставяме консултантски и посреднически услуги в областта на всички форми на кредитиране, управление на лични и бизнес финанси, като помагаме на нашите клиенти да изберат правилните банкови продукти, спред нуждите им. Вярваме, че правилните финансови решения, както при физическите лица, така и при фирмите, са ключът към реализация на личните и бизнес планове по най-добрия начин. Ние не даваме предложения, ние даваме решения. А истинските решения са в детайлите на всяка сделка, на всяка ситуация, на всяка възможност, в комбинация с необходимата взискателност. Именно това ни прави различни – разбираме от финанси, анализираме детайлно и правим правилните неща.

С уважение,

Данаил Башев,
Управител на Capital Advisor

Screenshot 2023-05-27 at 17.37.21
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

Ние предлагаме:

1

Професионализъм и експертиза

Нашите кредитни консултанти са професионалисти с голям опит в сферата на финансите. Те разбират отлично динамиката на кредитните продукти и имат широки познания в областта на финансовото планиране и управление на дълга. С нас можете да бъдете сигурни, че ще получите качествени и индивидуални консултации, насочени към Вашите конкретни финансови нужди.

2

Обективност и независимост

Ние сме независими кредитни консултанти, необвързани с конкретна банка. Това ни дава свободата да анализираме и сравняваме различните кредитни продукти и оферти на пазара, за да Ви предоставим обективни съвети и да Ви помогнем да изберете най-подходящото за Вас решение.

3

Персонализирани решения

Разбираме, че всяка финансова ситуация е уникална и изисква индивидуален подход. Нашите кредитни консултанти ще се запознаят с Вашите цели, нужди и финансови възможности, за да Ви предложат най-подходящия продукт. С нас можете да сте сигурни, че взимате най-доброто решение, което отговаря на Вашите специфични обстоятелства.

4

Доверие и конфиденциалност

Ние ценим Вашето доверие и гарантираме пълна конфиденциалност по отношение на Вашите финансови данни и информация. В Capital Advisor разбираме важността на поверителността. Вашата информация ще бъде съхранявана и обработвана в съответствие с най-високите стандарти за защита на данните.

ПАРТНЬОРИ

Част от банките,
с които работим