Стани партньор

По партньора Ви ще Ви познаят!

Когато имаш добър партньор, той става доверен съюзник във всички аспекти на твоята дейност. Подкрепя те във времена на предизвикателства и ти предоставя ценни съвети и перспективи. Добрият партньор споделя твоите цели и ангажименти и работи активно с теб, за да ги постигнете заедно. Той е източник на вдъхновение и мотивация, който ти помага да вървиш напред. С добър партньор се чувстваш уверен и подкрепен във всеки свой личен и бизнес ход.

Ако се нуждаете от сигурен партньор, който да даде изява на Вашите професионални знания в кредитирането и финансите или искате да изградите кариера в тази сфера, Capital Advisor e Вашият избор. Обадете ни се, за да разберете защо!

Ако сте компания, за която добавената стойност към Вашите услуги и клиентската удовлетвореност са водещи, ние сме насреща. С нас успешното реализиране на Вашите проекти ще бъде съчетано с качествено и бързо обслужване и правилни финансови решения за хората, които са Ви се доверили. Свържете се с нас, за да научите как!

По Сapital Advisor ще Ви познаят!
Cheerful businessman sitting at workplace in office
Capital Advisor

Физически лица

Ако сте контактна и комуникативна личност, която изпитва удловлетворение да помага на хората, Вие сте идеално допълнение към семейството на Capital Advisor. Независимо дали желаете да се присъедините към нашия екип или да гарантирате качествена кредитна или финансова консултация за Ваш клиент, ние Ви предлагаме възможност да прилагате и развивате Вашите умения. Станете наш партньор, за да правите това, което обичате и да получавате възнаграждение за него.

При нас са добре дошли както професионалисти в кредитирането и финансовите консултации, така и хора с интерес в тази сфера, които желаят да се обучават. Ние ще Ви подкрепяме, за да разгърнете потенциала си и да се развивате професионално. Ще Ви помагаме и наставляваме. В същото време ще имате свободата да разполагате с времето си и да си осигурите основен или допълнителен доход.

Ако сте посветени на друга професионална област (агенти по недвижими имоти, брокери, счетоводители, специалисти по човешки ресурси, застрахователи и др.), но искате да осигурите качествена кредитна и финансова консултация за Вашите клиенти, ние сме насреща. Ценим високо и партньорството на база препоръки.

ПРЕДИМСТВА

  • Възможност за основни или допълнителни доходи
  • Програма за обучение и квалификация
  • Свобода за управление на работното време и ангажиментите
  • Позитивна и стимулираща професионална среда
  • Бързо становище за всеки насочен клиент
Capital Advisor

Бизнес партньори

Добрият партньор притежава експертни знания и опит в сферата, в която работите. Той разбира спецификата, тенденциите и важните аспекти от дейността Ви, което му позволява да предоставя ценни съвети и насоки за Вашите клиенти. Той може да осигури достъп до финансови инструменти и ресурси, с които успешно да финализирате сделките си.

Той е мотивиран да работи заедно с Вас, за да предоставите максимално пълна и качествена услуга. Изберете Capital Advisor, за да се възползвате от всички предимства на качествения партньор.

Независимо дали сте инвеститор, агенция за недвижими имоти, консултант по национални или европейски проекти или предприемач в друга сфера на бизнеса, можете да разчитате на професионални кредитни и финансови консултации за Вашите клиенти.

ПРЕДИМСТВА

  • Бързо предварително становище по кредити
  • Дългогодишен опит в бизнес кредитиране
  • Високо ниво клиентска удовлетвореност
  • Сигурно партньорство
ПАРТНЬОРИ

Част от банките,
с които работим